Creadors del llibre personalitzat del FC Barcelona

The Story Tailors, creadors de l'èxit de vendes “La màgia del meu nom”, ha combinat el millor dels llibres personalitzats amb l'emoció del futbol i la figura dels jugadors més admirats pels nens. “La màgia del FC Barcelona” és el primer llibre del mercat que conté una història personalitzada sobre el club barceloní, un emocionant conte on els nens i les nenes se sentiran els veritables protagonistes de la seva aventura futbolística.

"La màgia del FC Barcelona" és un producte oficial del FC Barcelona. The Story Tailors és una empresa fundada a Barcelona en el 2015 per un equip d'emprenedors espanyols i alemanys amb àmplia experiència en el sector de l'animació i el contingut infantil. La missió de l'empresa és crear històries màgiques i entranyables, fomentant l'amor per la lectura i oferint als pares una eina pedagògica i d'oci pels més petits de la casa. “La màgia del meu nom”, el primer llibre personalitzat de la línia “My Magic Story”, ha venut més de 100.000 unitats des del seu llançament, i ja està disponible en 7 idiomes. El 2017, The Story Tailors ha llançat el seu segon títol personalitzat, “Els meus nombres màgics”.

A través d'un complex algoritme, el sistema genera llibres que no només estan personalitzats amb el nom o una data especial per als petits, sinó que expliquen històries plenes de valors positius i educatius. Que la màgia us acompanyi!

DADES DE CONTACTE

The Story Tailors, S.L.

CIF: B66606617

Gran de Gràcia 15, 1-1 08012 Barcelona

hola@themagicoffcbarcelona.com

Tel: 93 368 23 84