Preguntes freqüents sobre el conte personalitzat del FC Barcelona

Per qui és el llibre personalitzat?

“La màgia del FC Barcelona” és el primer llibre del mercat que conté una història personalitzada sobre el club barceloní, un emocionant conte on els nens i nenes d'entre 0 i 10 anys se sentiran els veritables protagonistes de la seva aventura futbolística.

 

Puc escollir quins jugadors del FC Barcelona apareixeran en el llibre?

 

Durant la història apareixeran diferents jugadors de la plantilla del FC Barcelona, que acompanyaran al protagonista en una emocionant jornada de futbol i màgia en el gran estadi del Camp Nou.

No és possible realitzar modificacions en els personatges que apareixen, però garantim que un mínim de 9 jugadors de la primera plantilla estaran presents en el llibre.  Ens reservem el dret a realitzar canvis, periòdicament, en els jugadors que apareixen, a causa de possibles moviments en la plantilla del FC Barcelona.

 

Puc adquirir el llibre a botigues?

 

El llibre “La màgia del FC Barcelona” està disponible exclusivament a www.lamagiadelfcbarcelona.cat

 

Com és el llibre físic que rebré?

 

Cada llibre s'imprimeix digitalment en un format DIN A4 apaïsat i paper de 170 gsm. Podràs escollir entre tapa dura o tova, ambdues personalitzades amb el nom del nen o la nena.  La història té un total de 42 pàgines.

 

Quant costa el llibre?

 

El llibre bàsic té un preu de 29,90€, IVA inclòs. Existeixen una sèrie d'opcions addicionals que pots afegir a la teva comanda. Per exemple: per només 4,99 euros podràs adquirir el teu llibre amb tapa rígida (cartró de 2mm de gruix), o si desitges que et fem arribar el llibre amb caràcter urgent, pots reduir el temps de lliurament amb un import addicional de 8,99 euros. Podràs seleccionar aquestes opcions en el pas 3 del procés de compra.

 

Quant costa l'enviament?

 

Si esculls l'opció d'enviament estàndard quan realitzis la teva comanda, el cost és de 4,99 euros. Si desitges rebre la teva comanda a través d'enviament urgent, hauràs d'abonar 8,99 euros. *Desafortunadament, de moment no fem enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla, però estem fabricant una mica de màgia per poder lliurar en aquestes zones al més aviat possible.

 

Quant de temps triga a arribar?

 

No oblidis que cada llibre és personalitzat i no disposem de llibres en estoc. Cada exemplar s'imprimeix sota demanda al moment en què l'usuari realitza la compra. El termini de lliurament amb enviament estàndard és de 15 dies laborables. No obstant això, si el necessites amb urgència, tenim a la teva disposició un servei preferent amb el qual t'arribarà en 10 dies laborables (amb un cost addicional de 8,99€).

 

Què passa si he comès un error durant el procés de compra?

 

Si has comès un error en seleccionar el personatge, en inserir el nom, o afegir la teva dedicatòria personal, disposes de 20h després de la realització de la teva compra per comunicar-ho, excepte en els casos en què s'hagi seleccionat l'opció "preferent", ja que aquestes comandes són transferides immediatament a la impremta. Passat aquest temps no podrem realitzar cap canvi ni devolució. Si us plau, posa't en contacte amb nosaltres a través d'hola@themagicoffcbarcelona.com.

 

Puc cancel·lar la meva comanda o sol·licitar una devolució?

 

Podràs cancel·lar la teva comanda només en les següents circumstàncies:

 

1-   En les 20 hores següents a la confirmació de la comanda (excepte en comandes preferents).

 

2-   Si no hem pogut lliurar la comanda en un període de 35 dies després de la data de la comanda, tens dret a sol·licitar el teu reemborsament.

 

 

3- En el cas de productes defectuosos, tan aviat com hagis descobert el defecte (sempre que el producte hagi estat inspeccionat tan aviat com hagi estat possible després del lliurament i, en cap cas, més enllà de 14 dies després de la recepció del producte). Les notificacions que impliquin un desig de cancel·lació han d'enviar-se per correu electrònic a hola@themagicoffcbarcelona.com. Et recordem que els productes de la nostra botiga estan confeccionats conforme a les especificacions de l'usuari i clarament personalitzats. El dret de desistiment no serà aplicable. Per a més informació sobre la nostra política de devolucions i cancel·lacions pots consultar el nostre apartat de “termes i condicions”.

 

Com puc identificar que es tracta d'un producte oficial del FC Barcelona?

 

Cada llibre inclou el segell “Producte oficial FC Barcelona” a la part superior dreta de la tapa. A més, hauràs de localitzar una etiqueta adhesiva de seguretat (inclou un holograma), que l’acrediti com a producte autoritzat.

 

 

M'informaran quan la meva comanda estigui en camí?

 

Quan el teu llibre hagi sortit de la impremta, rebràs un email notificant l'enviament de la teva comanda. Desafortunadament, l'enviament no inclou un número de seguiment. Si tens qualsevol pregunta referent a la teva comanda no dubtis en contactar-nos enviant un email a hola@themagicoffcbarcelona.com.

 

 

Si tens més preguntes, no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

Estarem encantats d'atendre't!