Opinions sobre el llibre personalitzat del FC Barcelona

 

A continuació podràs veure algunes de les opinions dels nostres clients.

 

 

Marc

*****

El meu fill em demana cada nit el seu llibre del Barça. El conte és un somni per a qualsevol culè.

 

Marta

*****

El llibre personalitzat del Barça es genial. Ja li he regalat a quasi tots els nens de la família, i tant ells com els seus pares, han quedat encantats. 100% recomanable.

 

Carles

*****

Li vaig regalar al meu fill i la veritat que ja és un dels seus llibres preferits. Em sembla una idea genial. És el regal perfecte.

 

Sara

*****

Encara que el futbol no em cridi l’atenció haig de reconèixer que és un regal molt bonic per a tot nen que li agradi aquest esport. Gràcies a aquest llibre personalitzat hem ampliat la colecció d’objectes del Barça!

 

Montse

*****

Quan el vaig veure per Internet em va semblar una idea diferent. M’agrada el fet que pots escollir tant el personatge del nen o nena, inclós el color de cabell. El resultat és un llibre personalitzat de qualitat a un preu assequible.

 

Pau

*****

Un regal bonic per amants del Barça. El fet que sigui un producte oficial i que estigui avalat pel FC Barcelona és el que em va fer decidir comprar-ho. Després de realitzar la compra el vaig rebre en uns 10 dies. El resultat fantàstic!

 

James

*****

Tots a la família som fans del Barça. Quan vaig veure per Internet que estava disponible en anglès, no ho vaig dubtar. Altament recomanable!

 

Tomás

*****

Crear el llibre és molt fàcil. Al cap de pocs segons de posar el nom del nen podràs veure la previsualització del llibre tal com el rebràs. Bona qualitat-preu.

 

Carla

*****

M’ha semblat una idea bonica i un regal perfecte. No és el típic llibre personalitzat i el fet que es pugui veure el nom de la portada el fa encara més especial.

 

Manel

*****

La compra per Internet em va resultar molt fàcil. Em va arribar als pocs dies sense cap problema. La història és molt maca, plena de valors. Al meu fill li va fer molta gràcia. Felicitats!

 

 

Descobreix ara el teu llibre personalitzat FC Barcelona!