EL NOSTRE PRODUCTE

 

El llibre personalitzat del FC Barcelona

 

“La màgia del FC Barcelona” és el primer llibre personalitzat del mercat que conté una història sobre el club barceloní. Un conte infantil, per a nens d'entre 0 i 10 anys, que revela una emocionant història plena de valors on els petits es converteixen en els autèntics protagonistes... un regal pels més culés de la casa!

 

Què fa únic i especial al llibre personalitzat del FC Barcelona?

 

Aquesta és la primera vegada que un llibre infantil d'un club esportiu personalitza tant la història com les imatges, convertint-se així en un regal únic. Els petits (i els no tan petits) compartiran vestuari i terreny de joc amb els seus ídols: Messi, Rakitić, Piqué… en una trepidant història que traspassa el terreny de joc.

 

El llibre personalitzat és un producte oficial del FC Barcelona, tal com indica l'etiqueta de la seva contraportada. Amb un total de 42 pàgines, el llibre inclou el nom del teu fill/a tant a l'interior com en la portada. Cada llibre s'imprimeix digitalment, en format DIN A4 en paper de 170 gr.  Sens dubte, és un regal pels més futbolers de la casa!

 

Vols saber què se sent quan el Camp Nou coreja el nom del teu petit? T'agradaria veure el seu nom a les samarretes del FC Barcelona? T'imagines la seva careta en compartir terreny de joc amb Messi o Piqué? Llavors, no dubtis a accedir a la nostra pàgina per personalitzar el teu llibre del FC Barcelona.

 

Com es crea la màgia en el conte personalitzat del FC Barcelona?

 

Només has d'accedir a www.lamagiadelfcbarcelona.cat, escollir el protagonista del conte, el color de pell i tipus de cabell, i afegir el seu nom.

 

El sistema, com si per art de màgia es tractés, crearà el llibre personalitzat del FC Barcelona amb el nom del teu fill o filla tant en la portada com a l'interior. Podràs visualitzar el llibre abans de comprar-ho i afegir una dedicatòria personalitzada. En pocs passos més, i després d'afegir les teves dades personals i d'enviament, podràs completar, de forma totalment segura, la compra del teu  llibre personalitzat.

 

Després de la teva comanda, la impremta començarà a produir el teu llibre personalitzat del FC Barcelona. Quan estigui llest, l'empresa de transport farà la resta de màgia perquè t'arribi a casa al més aviat possible. 

 

Esperem que gaudeixis de grans moments de lectura amb el llibre personalitzat del FC Barcelona!